fredag 25 april 2008

Avgörandet i Premier League

Det är så gott som avgjort kan tyckas. Imorgon är det den sista lilla chansen som Chelsea fortfarande har att spela hem ligaguldet, men då måste man slå Manchester United hemma. Två lag som dessutom har kommande Champions League-matcher att tänka på. det blir en häktisk avslutning på säsongen men det känns ändå som om de röda jävlarna kommer palla trycket och spela hem ligan för andra året i följd.

Skulle United förlora imorgon har man dock en målskillnad som är ointaglig på de sista omgångarna och man kan fortfarande spela hem guldet på egen hand. Visserligen kommer laget troligtvis att vinna avslutningamatcherna men en förlust skapar helt klart press på dem. Chelsea kan tilläggas har dessutom enklare matcher kvar att spela.

Chelsea har inte förlorat på Stamford Bridge sedan 2004. Imponerande!

Avspark är 13.45 och matchen sänds på Canal+

***

Ljungskile chockslår IFK Göteborg i kvällens match. Har inte sett eller läst något mer än just slutresultat, men visst är det väl en skräll. Slaget om Bohuslän gick till lille-lille-lillebror.


***

Måste ändå säga att tipset 2-1 till Djurgården borde ha gått in. Det var ju bara Örlunds ofattbara räddning som hejdade det... bara... Kunde han inte plockat fram de egenskaperna på en frispark från 30 meter i senaste omgången? 1-1 måste man säga var ett rättvist resultat sett till matchen. Daniel Mendes mål är en klass för sig och kom inte och skyll på Kuivasto. Och straffen är ju icke att förglömma
.

Inga kommentarer: