torsdag 17 april 2008

Svaren

MFF kan vinna och visade det med besked och mersmak efter 2-0 mot Gefle. En match som lika gärna kunde ha slutat 7-0. Malmö ägde allt och Mattias Hugosson i motståndarnas mål var den enda anledningen att siffrorna hölls nere. Ja, och kanske dåligt inställt sikte i avsluten.

IFK Norrköping presterar fortfarande inte fotboll som den bör se ut för att ta poäng i Allsvenskan. Cratz till ny "attack" mot spelarna, men efter 1-3 på hemmaplan kan man väl förstå honom. Igen. Framförallt då man tappar markeringen på samma spelare vid två nästan identiska mål. Där han emellan de båda hinner missa ett just likadant läge. Huvudbry för tränarna gissar jag.

Och Rajalakso levererar igen. Trots ett kanrbyte lossar han "kanonen" och bollen skruvar sig av yttersidan fint i burgaveln precis nere vid stolproten. Imponerande återigen och han räddar poäng åt DIF som gjorde en mycket blek första halvlek men en bättre andra. Dahlberg är nära att avgöra i slutskedet.

***

Hammarby mot Helsingborg klockan nitton på Söderstadion ikväll är en intressant match mellan två ojämnt spelande lag som vill hänga på i toppen. Missa inte!


Inga kommentarer: