lördag 19 april 2008

Cratz blir huvudtränare

Det gick fem omgångar sen börjar tränarcirkusen att blåsa i sina trumpeter. Det är Mats Jingblad som ger huvudtränaransvaret till Sören Cratz när han själv ska jobba endast som sportchef. Man vill från IFKs håll hävda att det inte har någonting med de dåliga resultaten att göra utan ett byte av ansvarsområden som varit bestämd sedan länge. Kanske att bytet genomförs lite tidigare med tanke på resultaten erkänner dock Jingblad.

***

Flera intressanta matcher väntar i Allsvenskans nästa omgång (den sjätte) med bland annat IFK Göteborg som tar emot AIK hemma och HBK-MFF under måndagen.
AIK som igår lyckades slå Trelleborg trots ett tveksamt spel ska ta sig an ett Göteborg som gjorde ett svagt intryck mot GAIS i senaste omgången. Där makrillarna var nämast segern inför tjugosjutusen åskådare och målvakten Christensen det som räddade kamratlaget.

***

En riktig måstematch i La Liga när Barca tar emot Espanyol ikväll i lokalderbyt som betyder mer än bara poäng. Två lag i djupa formsvackor och med skadeproblem. Barcelona är nio poäng bakom Real Madrid och möter ett lag som jagar plats som betyder spel ute i Europa. Deco är tillbaka efter en och en halv månad och även Henry, Bojan och Iniesta som missade matchen senast.

...och Ronaldinho verkar vara förlorad för Barca.


Inga kommentarer: