måndag 19 maj 2008

Oklara svar

Majstorovic väljer att gå från en anonym tillvaro till en annan, men en med mer betalt. AEK Aten verkar villiga att ge svensken en årslön runt åtta miljoner. Är han verkligen värd det? 31, tredje mittback i landslaget och schweizisk mästare... Nja.

***

Spelaren som avgjorde UEFA-cupfinalen tackar nej till ryska landslaget av oklara själ, men det betyder oavsett att vi slipper honom i EM. Däremot verkar grekerna ha det bättre ställt med en landslagsdebuterande 18-åring som gör mål efter fem minuter. Något att se upp med? Lär väl knappast få överdrivet många minuter under EM. Återigen - Nja.

***

I Danmark håller man tydligen mest på Sverige under EM enligt den danska tidningen politiken skriver DN. Jag hade hållt på Danmark om situationen varit den omvända. Revolutionerande undersökning? Nja igen.

***

Även det svenska damlandslaget verkar se en ljusning på anfallsproblemen. Både Victoria Svensson och Hanna Ljungberg är snart tillbaka från sina skador. Hög OS-puls i dagsläget kring fotbollen? Inte alls. Men jag räknar med att den kommer öka efter EM.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att Majstorovic helt klart är värd sin lön. Jag grundar det på det jag har sett av honom i ligan. Han ska vara med i startelvan i EM, om det är på Olofs eller Petters bekostnad spelar ingen roll.
Om Ljungberg är värd sin lön är Majstorovic värd sin lön x 10.

Vi måste våga lufta nya alternativ.

Anonym sa...

Majstorovic är mycket bättre än du tror. Han håller klart högre klass än Petter Hansson, som fortfarande lever på sin match mot Spanien för nåt år sen.

Ninis, den Grekiske 18-årige talangen, blev för övrigt inte uttagen i EM-truppen.

JW sa...

Håller med om att ingen av de svenska mittbackarna håller världsklass, tyvärr får man väl säga. Inte ens Mellberg på väg till Juventus levererar det man behöver för att lyckas i ett mästerskap. Jag hoppas det kommer fram en riktigt duktig spelande mittback snart som kan styra uppspel och försvar lika väl. I dagens fotboll behövs det mer än att kunna nicka som mittback.

Ah sorry för greken, så går det när man litar på andrahandskällor. Får väl se upp med honom i nästa EM då...