fredag 16 maj 2008

Thailändsk hybris och dopad Ronaldinho?

Manchester Citys ägare och Svennis boss Thaksin Shinawatra verkar alltmer utöva sin makt som han fått genom pengarna. Senast i raden av spektakel är hotet om att - sparka alla - helt göra om i truppen till nästa säsong och till följd flera spelare med frusna kontrakt för tillfället. Hybrisen hos thailänder verkar outtömlig för tillfället och det ska bli intressant att följa det som alltmer liknar en fotbollens dokusåpa. Svennis ska enligt uppgifter få besked i helgen. Fortsättning följer utan tvekan...

För att fortsätta i England så är nu Silly Season igång på allvar och senaste spekulationerna gäller att Cristiano Ronaldo ska vara aktuell för Real Madrid. Fotbollsfakta tror dock att det är mest bara spekulationer och rykten.

Och för att fortsätta på spekulationer och rykten sägs det att Ronaldinho ska ha dopat sig för att komma i form. Dopa sig till den talangen som brasilianaren besitter är dock svårare. Och var är formen frågar vi oss? Vidare kan man undra vad som hände med den tilltänkta övergången till Milan. Det har varit tyst en längre tid kring ämnet nu.


I kombinationen Sill Season och Barcelona så sägs nu Deco vara näste man bort från katalanerna enligt Sportbladet.

***

I Italien ska det avgöras i helgen och Inter som spelar utan supportrar på plats mot Parma har slagläge på guldet. Försprånget till Roma är visserligen bara en poäng, men att slå Parma trots bortaplan bör vara en självklarhet. Hur mycket självklarheter som finns i den avgörande omgången om guldet. Det verkar dock som om Zlatan kommer vara med i truppen som ska delta i avgörandet på söndag. Trevlig sett med svenska EM-ögon.

***

Djordjic borta flera månader på grund av meniskskada. Kanske AIKs fall?
Rajalakso borta tre matcher på grund av olämpligt uppträdande och efterhängsna kameramän. Djurgårdens fall?

***

Ålborg danska mästare och svenskt jubel genom tränare Erik Hamrén, spelarna Andreas Johansson och Lasse Nilsson. Hamrén försvinner till Rosenborg följande säsong. Bara att gratulera och önska lycka till!

Inga kommentarer: