onsdag 28 maj 2008

Tränarcirkusen: Mancini sparkad

Så kom då det väntade beskedet under onsdagen; Mancini får sparken från Inter. Nu väntar vi bara på att Mourinho ska presenteras som näste man på posten.

En som läggs till i listan på möjliga alternativ att ta över i Chelsea är nu också Didier Deschamps. Fransmannen vill tillbaka från den paus han tog från fotbollen efter att ha tränat både Monaco och Juventus, senast 2007.

Och Svennis är fortfarande högaktuell för jobbet i Mexiko. Enligt det mexikanska förbundet räknar man redan med svensken på jobbet.

***

Resultatet i träningsmatchen för det svenska landslaget mot Slovenien föll lite mellan stolarna. 1-0 vinsten kanske inte heller var det viktigaste. Mer då att se att Linderoth verkar hålla. Beslut om hans EM-spel tas idag onsdag. Henke imponerade och var en injektion i andra halvlek när han kom hem. I den annars ganska b-betonade startuppställningen var det Fredrik Stoor som visade att han kan starta som högerback i slutspelet. Även Kennedy imponerade en hel del, kanske logiskt då han troligtvis var en av de som hade mest att bevisa.
Att Linderoth avgör känns ungefär som matchen i helhet. Skönspelet fick stå åt sidan.

***

Hammarby vill förstärka truppen inför hösten och efter försäljningen av Eguren finns det dessutom kulor i kassan. Flera provspelare har varit på plats, men det största intresset verkar ändå ligga i att få hem den grönvita själen Björn Runström till söder igen.

Inga kommentarer: